pločoljupci

Na treću po redu Viniliju u Martinovki dolazi legendarni Drago Mlinarek

Pozivamo sve zainteresirane, kolekcionare, pločoljupce, stare i nove, da dođu na druženje i razmjenu, kupnju ili prodaju ploča, po želji.

10:23h
0
vinilija

Stiže jesen, stiže već treća Vinilija, koprivnički sajam gramofonskih ploča, kazeta i CD-ova u organizaciji Šarenog dućana.

Sajam će se održati u subotu, 8. rujna, od 9-15 sati, na istom mjestu kao i prethodna dva, u Martinovki, Ivana Generalića 3.

Pozivamo sve zainteresirane, kolekcionare, pločoljupce, stare i nove, da dođu na druženje i razmjenu, kupnju ili prodaju ploča, po želji. Svim prodavačima kava dobrodošlice i nadoknada putnih troškova u slučaju slabije prodaje!

– Dodatni motiv za dolazak zasigurno je poseban gost sajma, i to ističemo s iznimnim veseljem i ponosom, legendarni roker, Drago Mlinarec, jedan od utemeljitelja hrvatske rock glazbe! Podsjećamo da je Drago vrlo uspješno nastupao u Koprivnici 80-ih i 90-ih godina, i uvijek je bio i bit će nam dragi gost. Dobrodošao Drago, dobrodošli kupci, prodavači i svi zainteresirani da zajedno uveličamo ovu svetkovinu gramofonske ploče – najavljuju iz Šarenog dućana.

Vidimo se u Martinovki, Ivana Generalića 3, u subotu 8. rujna od 9 do 15 sati!

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW