0.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nacionalni dan

Na trgovima Podravine i Prigorja obilježava se Dan mimoza, dođite i podržite borbu protiv raka maternice
N

Pozivamo građane da podrže našu akciju i daju svoj doprinos u borbi protiv raka vrata maternice, poručuje Andreja Lukić Sukanić, predsjednica županijske Lige protiv raka

Ne propustite

Treće subote u mjesecu siječnju, sve je podređeno cilju borbe protiv raka vrata maternice, a diljem zemlje obilježava se Dan mimoza i Nacionalni dan borbe protiv raka vrata maternice.

- Oglas -

Cilj ove akcije podizanje je svijesti javnosti, a posebice žena, o važnosti redovitih ginekoloških pregleda, cijepljenju protiv HPV-a te brizi za vlastito zdravlje.

Županijska Liga protiv raka prigodno će obilježiti Dan mimoza u sva tri županijska grada. U Koprivnici će se obilježiti od devet do 12 sati ispred gradske tržnice te od deset do 12 sati u trgovačkom centru Supernova, u Križevcima na glavnom gradskom trgu od devet do 12 sati, u Đurđevcu na Trgu svetog Jurja od deset do 12 sati te u Virju na tržnici od devet do 11 sati.

– Pozivamo građane da podrže našu akciju i daju svoj doprinos u borbi protiv raka vrata maternice – kaže Andreja Lukić Sukanić, predsjednica županijske Lige protiv raka.

- Oglas -

Spomenimo da će se u organizaciji Udruge Narcisa obilježavanje Dana mimoza održati i u Ludbregu od 9.30 do 11.30 sati na Trgu Svetog Trojstva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti