23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
investicija

Na Trgu Zlate Bartl bit će napravljeno osam parkirnih mjesta
N

Riječ je o investiciji vrijednoj 52 tisuće kuna s PDV-om, a radove izvodi tvrtka Koming iz Koprivnice.

Ne propustite

Na Trgu Zlate Bartl izvode se radovi na izgradnji novih parkirnih mjesta. Riječ je o investiciji vrijednoj 52 tisuće kuna s PDV-om, a radove izvodi tvrtka Koming iz Koprivnice.

Pripremljen je teren na kojem će biti napravljeno osam parkirnih mjesta.

Radove su obišli Mišel Jakšić, gradonačelnik; Tomislav Golubić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo te Mario Perković, pomoćnik pročelnika.

– U našoj Koprivnici imamo kvartove koji konstantno rastu, a jedan od njih je i Trg Zlate Bartl. Sve je više stanara tog kvarta, a u blizini se nalazi i vrtić, Policijska postaja te Dom za starije i nemoćne osobe. Sukladno tome krenuli smo u ovu investiciju kako bi našim sugrađanima osigurali još bolje uvjete za boravak u tom djelu grada – kazao je gradonačelnik Jakšić.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svjetski dan darivatelja krvi

FOTO/VIDEO Praunuk dr. Tomislava Bardeka došao u Koprivnicu 100. puta dati krv: Sjećam se priča od mame i bake o pradjedu, ovo je za...

Tomislav Zjačić, praunuk dr. Tomislava Bardeka čije ime nosi koprivnička bolnica, danas, na Svjetski dan darivatelja krvi, dao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×