21.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dani cikloturizma

Na trodnevnoj konferenciji o cikloturizmu u Ludbregu očekuje vas bogat program
N

Ne propustite

Cikloturizam ili biciklistički turizam kao najvažnija grana sportsko-pustolovnog turizma, oblik je održivog turizma koji se posljednjih godina sve više razvija u gotovo svim zemljama, pa i u nas.

Tako će se u sklopu Europskog tjedna mobilnosti od 16. do 18. rujna u Ludbregu održati konferencija Dani cikloturizma. Ovaj gradić koji turistički brend veže uz legendu kao centru svijeta (Centrum Mundi), svoj turistički razvoj zasniva na sakralnom i izletničkom turizmu, a prometna povezanost, bogata kulturna i povijesna baština, pejzažne ljepote i autentična gastronomska ponuda omogućavaju i cikloturistički razvoj.

Na trodnevnoj konferenciji okupit će se predstavnici širokog spektra dionika u cikloturizmu, od nacionalnih tijela i udruga, sustava turističke zajednice, lokalnih samouprava, agencija i ponuđača raznih usluga, a njihovim povezivanjem stvorit će se sinergija potrebna za daljnji i strukturirani razvoj ove grane turizma.

Organizatori konferencije, Trail – Full Cycling Experience i Grad Ludbreg pozivaju sve dionike profesionalno vezane uz turističku, biciklističku i outdoor industriju ili osobe zainteresirane za razvoj dodatnih usluga i proizvoda da se uključe u ovu zanimljivu konferenciju.

Sve informacije o kotizacijama, programu, smještaju i aktivnosti mogu se pronaći na www.danicikloturizma.hr

Foto: Grad Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×