10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
projekt punina života

Nabavljeno je kombi vozilo za prijevoz korisnika dnevnog boravka
N

Preuzimanju kombi vozila prisustvovao je i načelnik Zdravko Ivančan

Ne propustite

Aktivnosti u sklopu projekta Punina života u Molvama nastavljaju svojim tijekom.

Kao partner u projektu, Općina Molve nabavila je novo kombi vozilo, Renault trafic, u vrijednosti oko 40.500 eura s PDV-om, koji će služiti za prijevoz korisnika dnevnog boravka. Preuzimanju kombi vozila prisustvovao je i načelnik Zdravko Ivančan.

Podsjetimo, riječ je o projektu u okviru kojeg je izgrađen objekt dnevnog boravka za korisnike, odnosno osobe treće životne dobi s područja Općine Molve.

– Korisnici će moći sudjelovati u različitim aktivnostima i radionicama u dnevnom boravku, što će nadasve doprinijeti prevenciji institucionalizacije te razvoju mreže izvaninstitucijskih usluga i službi podrške u zajednici. Objekt Punine života uspješno je prošao tehnički pregled, a u narednom razdoblju kreće opremanje cjelokupnog objekta – poručuju iz Općine.

Projekt je sufinanciran europskim sredstvima iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda, a putem natječaja iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Nositelj projekta je Samostan Uznesenja BDM Molve, a Općina Molve s Koprivničko-križevačkom županijom sudjeluje kao partner u projektu.

Foto: Općina Molve (Facebook)
Foto: Općina Molve (Facebook)
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×