14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izborna sjednica

Načelnik Vjekoslav Maletić izabran za predsjednika Mreže Ferdinandovac: U našoj općini nema politikanstva, svi zajedno radimo na dobrobiti naših stanovnika
N

- Godina iza nas bila je vrlo turbulentna. Međutim, kad se naš predsjednik pojavio s tom novom idejom meni se priča svidjela i vidio sam da drži vodu te sam se nakon toga i odlučio kandidirati za načelnika – rekao je Maletić.

Ne propustite

Ogranak Ferdinandovac Mreže nezavisnih lista u petak, 02. veljače, održao je redovnu izbornu sjednicu. Članovi su dosadašnjem vodstvu ponovno dali povjerenje, pa je tako predsjednik ostao načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić, potpredsjednici su Ivan Turbelija i Vjekoslav Grguljaš, tajnik Ivan Šostar, dok su u predsjedništvo izabrani Nada Štefoković, Luka Gregar i Damir Bregovec.

Vjekoslav Maletić osvrnuo se na proteklu godinu i početak svog političkog angažmana u Mreži.

– Godina iza nas bila je vrlo turbulentna. Međutim, kad se naš predsjednik pojavio s tom novom idejom meni se priča svidjela i vidio sam da drži vodu te sam se nakon toga i odlučio kandidirati za načelnika – rekao je Maletić.

Predsjednik ogranka Ferdinandovac također je izrazio zadovoljstvo radom Općinskog vijeća.

– Stvarno mogu izraziti zadovoljstvo s načinom funkcioniranja Vijeća u Općini Ferdinandovac, nema politikanstva, to smo nastojali svesti na najmanju moguću razinu te svi zajedno radimo na dobrobiti naših stanovnika– zaključio je Maletić.

Predsjednik Mreže nezavisnih lista Darko Koren izrazio je zadovoljstvo smjerom kojim Općina Ferdinandovac ide.

– Zaista mislim da je Ferdinandovac jedna sredina koja je jako dobro posložena i smatram da je Vjekoslav Maletić kao načelnik stekao jedan pozitivan sud svih stanovnika općine. Vjekoslav je jedan od stožernih ljudi koji je podržao tu našu ideju i svima nam se čini kao da djelujemo već pet godina, a ne nepunih godinu dana, koliko se događaja već dogodilo – rekao je Koren.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super trikovi

Što s limunom koji ste ocijedili ili naribali? Ne bacajte ostatak, evo kako ga iskoristiti

Što s limunom koji ste samo djelomično iskoristili? Kad sljedeći put budete trebali naribati malo korice od limuna u kolač...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×