9.9 C
Koprivnica
Petak, 1. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LETAČKE AKTIVNOSTI

Nad našom županijom letjet će eskadrila lovačkih aviona, moguće je probijanje zvučnoga zida
N

Objasnili su kako su probni letovi planirani "na podzvučnim brzinama u privremenoj zoni probnih letova Čazma koja je geografski izmaknuta sjeveroistočno, u rasponu 600 do 1000 metara iznad tla."

Ne propustite

Ministarstvo obrane objavilo je kako će piloti 191. eskadrile lovačkih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva danas od 12 do 16 sati te u srijedu i četvrtak od 10 do 16 sati provoditi redovne letačke aktivnosti. Moguće je, stoga, probijanje zvučnoga zida.

Objasnili su kako su probni letovi planirani “na podzvučnim brzinama u privremenoj zoni probnih letova Čazma koja je geografski izmaknuta sjeveroistočno, u rasponu 600 do 1000 metara iznad tla.”

Uslijedit će zadnja faza ispitivanja aviona kada bi zvučni zid mogao biti probijen na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske te Koprivničko-križevačke županije na visini od tisuću do deset tisuća metara. Isto se očekuje na visini iznad deset tisuća metara, ali iznad Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×