4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Naše čaše dočekaše
N

Ne propustite

Podravka, odnosno Panonska pivovara, u vrijeme kada je pivovara radila u krugu tvornice u Starčevićevoj, nekad Marinkovićevoj ulici (a sagrađena je na kamen-temeljcu koji je zakopan za buduću – tvornicu za preradu krumpira!), radila je puno na propagandi svog novog proizvoda. Sjećamo se da Podravcima, a osobito Zagorcima, nije najbolje legla Panonia pils, ali su napori za uhodavanje bili veliki.

Stoga su se organizirale nagradne igre s vrijednim nagradama, što su automobili neosporno bili. Organizirale su se i zabavne večeri na kojima su obavljana izvlačenja (Naše čaše dočekaše, Pa-pi), a uoči svake te akcije obavljale su se i degustacije u gradu (Čakovec, Varaždin, Virovitica, Bjelovar, Sisak…). Na slici je priprema na upravo pristiglom Podravkinom kamionu ispred koprivničke Gradske tržnice 1971. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×