21.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MINISTARSTVO PREPOZNALO

Nagrađeni najbolji učitelji i učiteljice, među 511 njih je i pet Koprivničanki
N

Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabiru se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana

Ne propustite

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine nagradilo najbolje odgojno-obrazovne radnike.

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021.

Među najboljima su čak tri učiteljice iz Osnovne škole Đuro Ester. To su Snježana Mihočka, učiteljica informatike, Tomislava Kraljić, učiteljica francuskog i engleskog jezika i Mirna Kovačić, učiteljica geografije i povijesti.

Među najboljima su i profesorice Marija Gabelica, profesorica povijesti u Srednjoj školi Koprivnica i Marina Njerš, profesorica matematike u Gimnaziji “Fran Galović” Koprivnica.

Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabiru se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, a kategorije uključuju: mentorstvo učenicima na državnim natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije na državnoj i međunarodnoj razini, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., objava stručnih članaka, nastavnih materijala i obrazovnih sadržaja, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

S obzirom na epidemiološku situaciju, dodjela je održana online, a nagrađenima se obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu, upornosti, angažiranosti i profesionalnosti u radu s učenicima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

Borac uništio Čazmu s nadrealnih 11:0, Ferdinandovac izgubio pred svojim navijačima

Nakon što je jučer Tehničar iz Cvetkovca i matematički osigurao naslov prvaka 4. Nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, danas su preostale...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×