6.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ljeto na šoderici

[NAGRADNJAČA] Kerekesh teatar u jednom danu igra dječju predstavu Bibi i Bubi te Izbore vu Gruntovcu, a mi imamo karte za vas
[

Ulaz publike planiran je za predstavu Bibi i Bubi od 17 sati, a za predstavu Izbori u Gruntovcu od 19.45 sati. 

Ne propustite

Ljeto na Šoderici krije još malo toga! Kerekesh Teatar i U.M.K.O. u suradnji sa Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije i Općinom Legrad organizira dvije predstave koje će se odigrati 9. kolovoza na Šoderici.

Za najmlađe je pripremljena odlična dječju predstavu Bibi i Bubi u izvedbi Kerekesh Teatra koja počinje u 18 sati, a za odrasle su spremili Izbore vu Gruntovcu koju izvode KUD Gruntovec, a čiji početak je planiran za 20.30 sati.

Cijena ulaznice je 40 kuna za OBJE predstave. 

Prodajna mjesta su već poznata, a to su: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), Caffe bar Kaktus Koprivnica i od 16.30 sati na ulazu prije predstave.

Portal ePodravina za vas ponovno ima ulaznice! Dijelimo dva puta po dvije ulaznice, a s nama se igrajte na našoj Facebook stranici! 

Ulaz publike planiran je za predstavu Bibi i Bubi od 17 sati, a za predstavu Izbori u Gruntovcu od 19.45 sati.

Također molimo gledatelje da dođu malo ranije kako ne bi predstava kasnila s obzirom na poštivanje mjera Stožera civilne zaštite RH prilikom ulaska u kazališni prostor.

Na Šoderici se tijekom tog 9. kolovoza od prijepodnevih sati održava program “Familiy day” na kojem će biti mnogo sadržaja za najmlađe, a priključiti će se maskota LIno i Ledo koji sigurno neće doći praznih ruku…

Zadnja predstava koja se održava na 6. Ljetu na Šoderici je predstava Imovina kojoj je ovo premijerna izvedba i održat će se 13. kolovoza s početkom u 20.30 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×