dan zaljubljenih

NAGRADNJAČA Osvojite romantičnu večeru za dvoje u prekrasnom Restoranu i pivnici Stari grad povodom Valentinova

U ponudu je uključeno i razgledavanje bogatog muzejsko-galerijskog sadržaja po želji – Interpretacijskog centara Legende o Picokima te izložbu Pijetlovi svijeta i Odbljesci - izložba naivne umjetnosti Podravine.

13:00h
0
Foto: Stari grad Đurđevac

Sigurno se pitate kako i gdje provesti skorašnje Valentinovo. Imamo rješenje!

Restoran i pivnica Stari grad u suradnji s portalom ePodravina jednom paru poklanjaju ručak ili večeru povodom Valentinova. Kako bi svojim gostima osigurao privatnost, restoran u đurđevačkoj utvrdi od 14. do 16. veljače ima posebnu ponudu za sve zaljubljene.

U ponudu je uključeno i razgledavanje bogatog muzejsko-galerijskog sadržaja po želji – Interpretacijskog centara Legende o Picokima te izložbu Pijetlovi svijeta i Odbljesci – izložba naivne umjetnosti Podravine. Pripremljena su dva posebna valentinovska menija u vrijednosti 100 kuna po osobi.

MENI 1 – domaća juha s kašicom, medaljoni s kremom od aceta balsamica, povrće sa žara, pole od krumpira, miješana salata, čokoladni brownies s jagodama.

MENI 2 – domaća šunka s roladom od dvije vrste sira, piletina u umaku od crvenog papra i jabuke, tjestenina s koprivom, gratinirani krumpir sa sirom, miješana salata i čokoladni brownies s jagodama.

Kako biste sudjelovali, potrebno je:

  1. ‘Lajkati’ i javno podijeliti ovu objavu na svojem Facebook profilu.
  2. ‘Lajkati’ Facebook stranicu portala ePodravina.
  3. U komentar označiti koga ćete voditi.

Djelatnici Staroga grada pripremili su i prigodan poklon. Svi zainteresirani za romantični ručak ili večeru svoj termin mogu rezervirati na telefon 099/772-4460, osobno u Restoranu i pivnici Stari grad ili na e-mail info@stari-grad-djurdjevac.hr.

Valentinovo, večera za dvoje, romantika, prekrasan ugođaj, čaša vina, fina hrana..Što vam više treba? Baš to vam…

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 7. Februar 2020

čitam...
Loading...