12.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najava preventivno-represivne akcije nadzora alkoholiziranosti vozača
N

Ne propustite

Tijekom jedanaest mjeseci ove godine na području Postaje prometne policije Koprivnica zabilježene su 252 prometne nesreće u kojima je sudjelovalo 586 sudionika. Nastradalo je 178 osoba, od kojih četiri smrtno, 27 osoba teže je ozlijeđeno, a 147 lakše. Od 399 vozača sudionika prometnih nesreća, njih 71 bio je pod utjecajem alkohola.

Kako bi se smanjio broj vozača koji pod utjecajem alkohola sudjeluju u prometu i time dovode u opasnost sebe i ostale sudionike, te podigla razina stanja sigurnosti u cestovnom prometu, Postaja prometne policije Koprivnica provest će tijekom 27./28. prosinca, preventivno – represivnu akciju „Nadzor alkoholiziranosti vozača”.

Tijekom akcije, biti će postavljene dvije info točke na temu “Alkohol u prometu”, na kojima će policijski službenici vršiti preventivno ispitivanje alkoholiziranosti vozača, dijeliti savjete i promidžbene materijale MUP-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×