14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dan općine molve

Najbolji ste u spremanju kotlovine? Evo prilike da to i javno pokažete
N

Na natjecanje se mogu prijaviti profesionalne i amaterske ekipe, udruge i društva s područja općine

Ne propustite

U sklopu Dana mještana Općine Molve, svi oni koji se prijave moći će pokazati svoje kulinarsko umijeće u spremanju kotlovine.

Dan mještana uz prigodan program održat će se 18. kolovoza, a svi zainteresirani na natjecanje s prebivalištem na području općine za sudjelovanje na natjecanju moraju ispuniti obrazac za prijavu koji se može preuzeti na web stranici Općine Molve te isti poslati na e-mail totlea1122@gmail.com ili osobno predati u prostorijama Općine Molve.

Na natjecanje se mogu prijaviti profesionalne i amaterske ekipe, udruge i društva s područja općine.

– Svaka natjecateljska ekipa može imati maksimalno tri člana te mora imati svoj plinski kotao, tanjur, pribor za kuhanje te začine, a namirnice koje će biti predmetom natjecanja, odnosno stručnog ocjenjivanja će osigurati Općina Molve, o čemu će pravovremeno prijavljene ekipe biti obaviještene – ističu iz Općine

Prijave traju do 11. kolovoza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Četiri divna imena danas imaju svoj dan

Danas imendan slave Laura, Nevenka, Emilija, Albert. Laura je ljubazna, ambiciozna, ugodna, razborita i autentična osoba. Nevenka je nepristrana, elegantna, vesela,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×