16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HUMANITARNA AKCIJA

Najstariji korisnici Centra za socijalnu skrb imaju nove frizure, povodom božićnih blagdana uredili su ih koprivnički frizeri
N

U humanitarnoj akciji sudjelovali su obrti, članovi Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica, frizerski saloni: Danica, Sandra, Valentina, Mulier, Lidija i Ana

Ne propustite

Udruženje obrtnika Koprivnica, Ceh frizera i kozmetičara u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica, zajedničkim su snagama organizirali humanitarnu akciju uređivanja, friziranja najstarijih korisnika Centra za socijalnu skrb Koprivnica.

U prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije okupilo se 20-ak korisnika Centra za socijalnu skrb i njihovih udomitelja, gdje su ih članice Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica uz razgovor i druženje uredile, a na kraju su im podijeljeni i prigodni pokloni, voće i medenjaci koje je donirao obrt Medičarna Špičko.

U humanitarnoj akciji sudjelovali su obrti, članovi Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica, frizerski saloni: Danica, Sandra, Valentina, Mulier, Lidija i Ana.

Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Tatjana Balog zaželjela je korisnicima Centra za socijalnu skrb sretne blagdane te izrazila želju da se ovakva humanitarna akcija provede i iduće godine, u dva navrata povodom Uskrsa i Božića.

Prigodnim riječima obratili su se i predstavnici Udruženja obrtnika Koprivnica i Obrtničke
komore Koprivničko-križevačke županije te predstavnici Centra za socijalnu skrb Koprivnica koji su zahvalili na suradnji i humanitarnom radu obrtnika te također iskazali želju za daljnjom organizacijom sličnih humanitarnih akcija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×