prva hrl za žene

Nakon dva mjeseca bez prvenstvenih ogleda Saračevićeva Podravka sutra dočekuje Bjelovar

Dugo razdoblje bez prvenstvenih susreta prekinut će se sutrašnjim ogledom sa ŽRK Bjelovarom na domaćem terenu.

13:31h
0
Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta
Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravka Vegete se nakon više od dva mjeseca, sutrašnjom utakmicom sa ŽRK Bjelovarom, vraćaju prvenstvenim obavezama, pišu klupske stranice.


Utakmica 6. kola 1.HRL za žene će se odigrati u SD Gimnazije Fran Galović s početkom u 18 sati. Dvorana je i dalje zatvorena za javnost. Zadnju prvenstvenu utakmicu Podravka je igrala još 18. studenog kada je uvjerljivo pobijedila Viroviticu.

Dugo razdoblje bez prvenstvenih susreta prekinut će se sutrašnjim ogledom sa ŽRK Bjelovarom na domaćem terenu. Podravka Vegeta u ovom trenutku ima 12 bodova u Prvenstvu Hrvatske, uz stotpostotni učinak u šest odigranih utakmica. Da ekipa nestrpljivo iščekuje nastavak prvenstva potvrdila je i Elena Popović.

– Veseli nas svaka utakmica i sve su jednako važne. Imamo dosta zaostataka pa nam sada preostaje povatak u dobro znani ritam gdje ćemo prvenstvo igrati u tjednu, a Ligu prvakinja vikendom. Očekujemo da će naš angažman biti na razini u onim zahtjevnijim, ali i malo manje zahtjevnim utakmicama. Vrlo je važno da brzo vratimo samopouzdanje i da se dobro uigramo – izjavila je Elena Popović.

– U dvorani nam najviše nedostaje ta atmosfera koju nam dosnose navijači. Oni su dodatan vjetar u leđa i pružaju taj osjećaj zajedništva. Nadam se i vjerujem da će se i to ubrzo vratiti na staro – kazala je mlada kružna napadačica.

Utakmicu će suditi sudački par Medved-Murić, a delegat HRS-a je Miljenko Komerički.

čitam...