22.9 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVI NATJEČAJ

Nakon energetske obnove đurđevačkog Doma kulture slijedi uređenje okoliša, evo što će se mijenjati
N

Prostor od Ulice Vladimira Nazora odvojit će se izgradnjom dviju zona zelenog pojasa, posadit će se nove platane i obnoviti javna rasvjeta.

Ne propustite

Energetska obnova Doma kulture u Đurđevcu završena je početkom godine. Sada je, pak, na natječaj Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja prijavljen projekt uređenja okoliša oko zgrade vrijedan 703 tisuće kuna. Grad Đurđevac osigurao je sufinanciranje u iznosu od 127 tisuća kuna, dok ostatak dolazi iz proračuna.

Potpisani su ugovori s izvođačem. Radovi će krenuti sredinom rujna. Uredit će se okoliš, predviđena je zamjena postojećeg opločenja, obradit će se zidane klupe i proširiti podest ispred ulaza koji će služiti kao ljetna pozornica za predstave i manifestacije. Nasuprot nove pozornice nalazit će se novoizgrađena kluba-gledalište. Prostor od Ulice Vladimira Nazora odvojit će se izgradnjom dviju zona zelenog pojasa, posadit će se nove platane i obnoviti javna rasvjeta.

– Kako je zgrada našeg Doma kulture dobila novo ruho, uredili smo i opremili unutarnji prostor kino dvorane, a uskoro će krenuti i radovi na uređenju prostora predviđenog za ugostiteljski objekt. Cilj nam je da prostor Doma kulture bude funkcionalan, moderan i da dobije živost, zato nam je plan urediti i preostali dio Doma kulture u kojemu borave i djeluju naše udruge. Uredit ćemo i okoliš u stilu uređenja okoliša oko Poduzetničkog inkubatora, izgraditi amfiteatar za publiku i ljetnu pozornicu na kojoj će se tijekom ljetnih mjeseci održavati brojne kulturne i glazbene manifestacije – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili trostruku krunu

Graničar iz Đurđevca imao sezonu iz snova, Radman: Fokus je na domaćim dečkima, a u subotu možemo ostvariti najveći uspjeh u povijesti

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca proživljava svoje najuspješnije dane. Seniorska momčad s gotovo pa savršenim omjerom okitila se naslovom prvaka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×