16.8 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nakon HDZ-a Općine Gola, na Josipovićev posjet reagirao i župan Koren
N

Ne propustite

Nakon što je Općinsko vijeće Općine Gola početkom tjedna iskazalo nezadovoljstvo i čuđenje što je predsjednik RH Ivo Josipović, u sklopu posjeta Koprivnici,  posjetio i Općinu Gola bez njihovog znanja, na predsjednikov posjet našem kraju reagirao je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Naime, župan Koren iskazao je čuđenje što nije bio uključen u protokol Josipovićevog posjeta te je u pismu, koje je uputio na adresu predsjednika, izrazio nezadovoljstvo zbog neprofesionalne organizacije. Koren smatra da je kao izabrani predstavnik od strane žitelja ove županije, trebao biti uključen u protokol, ponajprije zbog toga što Josipovićev posjet nije bio privatne, već službene naravi. Župan u nastavku poziva predsjednika RH da ponovo posjeti područje Koprivničko-križevačke županije te da bude njegov gost.

U nastavku teksta možete u cijelosti pročitati pismo koje je župan Koren uputio predsjedniku Josipoviću.

Poštovani gospodine predsjedniče,

Vrlo mi je drago što ste izdvojili dio svog vremena te u subotu, 2. srpnja, posjetili Podravske motive u Koprivnici, jednu od najvećih turističkih manifestacija na području Koprivničko-križevačke zupanije.

Budući da sam za Vaš dolazak u Koprivnicu, Golu i Hlebine saznao neslužbeno i preko medija, te nisam bio pozvan i uključen u protokol Vašeg posjeta, ovim putem kao župan izražavam nezadovoljstvo zbog neprofesionalne organizacije Vašeg posjeta ovom kraju. Primjedba je prvenstveno usmjerena na Vašu službu protokola, jer je osnovno pravilo da se kod posjeta dužnosnika s državne razine ne zaobilaze izabrani predstavnici na čije područje visoki dužnosnik dolazi. Samim time jer se u ovom slučaju nije radilo o privatnom posjetu, već službenom dolasku predsjednika Republike Hrvatske koji je i moj predsjednik, a i predsjednik svih stanovnika ove županije.

Vjerujem da ćete vrlo skoro ponovo posjetiti područje Koprivničko-križevačke županije, te da tada neće doći do ovakvih propusta. Volio bih da tom prigodom dođete i u službeni posjet Koprivničko-križevačkoj županiji, te da budete moj gost. Bila bi to prilika da obiđete šire područje naše županije, te još bolje upoznate Podravinu i Prigorje.

U nadi da ćete pozitivno prihvatiti ovu primjedbu na rad Vaše službe protokola, te moj poziv, srdačno Vas pozdravljam!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×