9.3 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ali...

Nakon puno špekulacija, Koren se nije našao na listi za izbore: Nisam razočaran, ali mislim da su se neke stvari trebale odvijati drugačije
N

Cijeli intervju s županom Darkom Korenom pogledajte sutra na portalu ePodravina.

Ne propustite

U tijeku je predizborna kampanja za parlamentarne izbore oko kojih se prije nekoliko tjedana spominjalo i ime aktualnog župana Darka Korena kao mogućeg kandidata.

O špekulacijama na tu temu i mi smo pisali, a sada kada je poznato kako se na listi HDZ-a ipak nije našao, župan nam je iznio i svoje viđenje te situacije.

– Mnogi me to pitaju ovih dana, a i sam se pitam. Jednostavno, nije se uspjela postići dovoljna razina suglasnosti oko toga bih li trebao biti na listi ili ne – rekao nam je Koren.

Nije razočaran, ali…

Dodaje kako je pitanje bilo, otkako je županija podijeljena u dvije izborne jedinice, u kojoj bi se on trebao naći.

– Moram reći da je cjelokupna komunikacija bila na jednoj razini koja nije garantirala niti omogućavala da bi se tu našlo rješenje. Nisam razočaran, ali ipak mislim da su se neke stvari trebale odvijati drugačije. Sada je to iza nas, liste su objavljene i svatko će nakon rezultata moći sam ocijeniti jesu li te odluke bile ispravne – zaključio je Koren o ovoj temi.

Također, kako ova situacija navodi na zaključak kako će ići po još jedan mandat za župana, Koren ipak ne otkriva mnogo.

– Treba ovu godinu preživjeti, da se tako izrazim, slijedi puno izbora, a lokalni su tek sljedeće godine. Predaleko je, dosta će ovisiti o svim tim izborima – rekao je.

Cijeli intervju s županom Darkom Korenom pogledajte sutra na portalu ePodravina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×