Udruga Latice

Nakon skupštine, veselo druženje na Božićnom domjenku

13:06h
0
Božićni domjenak Udruge Latice // Foto: Udruga Latice
Božićni domjenak Udruge Latice // Foto: Udruga Latice

Cilj ove sjednice bio je predstavljanje rada Udruge u sklopu koje djeluje igraonica Dodir, mlađi klub Naši anđeli i klub Latica. Tom prilikom usvojen je i financijski plan za 2016. godinu i upriličen Božićni domjenak.

Udruga za pomoć osobama s intelektualnima teškoćama Latice, jučer, u srijedu, održala je skupštinu u COOR Podravsko sunce.


Cilj ove sjednice bio je predstavljanje rada Udruge u sklopu koje djeluje igraonica Dodir, mlađi klub Naši anđeli i klub Latica. Tom prilikom usvojen je i financijski plan za 2016. godinu.

Nakon skupštine, pripremljen je Božićni domjenak kojem su prisustvovali predstavnici Udruge volontera Podravke – PULS, Valentina Kavur, voditeljica terapijskog jahanja, članovi križevačke udruge Maslačak, đurđevačke udruge Mali princ i ludbreške udruge Lubreško sunce te brojni volonteri i prijatelji koji su tijekom cijele godine pomagali rad Udruge Latice.

– Gost iznenađenja bio je tamburaški sastav Cure iz centra koje su domjenak napravile još ljepšim i radosnijim. Zato, od srca jedno veliko hvala svim našim prijateljima – istaknula je Nevenka Fuchs, predsjednica Udruge.

čitam...