UPOZNALI SE I S OPREMOM

Nakon teorijskog dijela startale vježbe u sklopu osposobljavanja vatrogasaca

Praktični dio osposobljavanja trajat će 40 sati, a vježbe će se održavati u Vatrogasnom domu u Štaglincu i prostorima Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica.

15:00h
0
Foto: VZG Koprivnica

Vatrogasna zajednica Koprivnica organizator je tečaj osposobljavanje za ispitanog vatrogasca, a polaznici spomenutog tečaja jučer su, odnosno u nedjelju 19. siječnja, startali s vježbama i to nakon što su odslušali 34 sata teorijskog dijela osposobljavanja.


Uvodno predavanje u predmet pod nazivom  Vježbe, kao i samo upoznavanje s opremom, održao je Željko Cvrtila iz koprivničke Javne vatrogasne postrojbe. Ujedno će Cvrtila zajedno s kolegom Antoniom Popijačom održavati vježbe u sklopu osposobljavanja.

Budući vatrogasci najprije su poslušali kakvih se sigurnosnih uputa moraju pridržavati prilikom odrađivanja vježbi, a zatim su upoznati s cjelokupnom opremom kojom raspolažu koprivnički profesionalni vatrogasci. Praktični dio osposobljavanja trajat će 40 sati, a vježbe će se održavati u Vatrogasnom domu u Štaglincu i prostorima Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica.

Spomenimo na kraju, tečaj će proći 41 član Dobrovoljnih vatrogasnih društava u sklopu koprivničke Vatrogasne zajednice.

Foto: VZG Koprivnica
Foto: VZG Koprivnica
Foto: VZG Koprivnica

čitam...