18.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vikend rekorder

Nalio se pošteno pa s 2,30 promila sjeo na bicikl i uputio u avanturu Drnjem, nije daleko došao, upisan je u ‘knjigu slavnih’
N

Čestitku će dobiti i vozač automobila kojega ga je kamera snimila u Reki. Očito je prigradsko naselje zamijenio trkačom stazom pa je projurio 'samo' 119' kilometara na sat

Ne propustite

Novi vikend i nadzor prometa, novi biciklista u problemima. Prije tjedan dana pisali smo da su upravo vozači dvokotačnih ljubimaca sve češća meta policije, a sukladno tome, sve češće se nađu i među vikend rekorderima. Ista situacija ponovila se ovaj vikend.

U prvom planu sada je bio 44-godišnjak, koji je ‘pao’ jučer navečer u Drnju. Policija ga je ‘zahaltala’ nešto prije 22 sata i imali su kod njega što vidjeti. Naime, ‘neimonovani junak’ držao je guvernal s 2,30 promila. Pretpostavljamo da se trijeznio na policiji, a čeka ga i čestitka.

Čestitku će dobiti i vozač automobila kojega ga je kamera snimila u Reki istog dana. Naime, vozač je očito prigradsko naselje zamijenio trkačom stazom pa je spomenutom ravnicom oko 10 sati prijepodne projurio ‘samo’ 119′ kilometara na sat. Tako je prekoračio brzinu za 50 km/h pa će i kazna biti višeznamenkasta.

Općenito gledano, u pojačanom nadzoru, koji su plavci provodili od petka do nedjelje, zabilježeno je osam prometnih nesreća, srećom, sve s materijalnom štetom, a sankcionirano je 169 prometnih prekršaja. Jedan vozač je uhićen i nad njim je proveden žurni postupak, a dvojica su se trijeznila na policiji, nakon čega su pušteni kućama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×