Nesreća u Imbriovcu

Naložena obdukcija poginulog biciklista i vještačenje alkoholiziranosti

13:27h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Do prometne nesreće je došlo na način da je osobni automobil, kojim je upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin, udario u stražnji kotač bicikla koji se uključio u promet s parkirališta na lijevoj strani ceste u smjeru vožnje automobila.

Nakon provedenog očevida teške prometne nesreće u Imbriovcu, u kojoj je u nedjelju navečer život izgubio 72-godišnji biciklist, oglasilo se i Općinsko državnog odvjetništvo u Koprivnici.

“Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je osobni automobil, kojim je upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin, udario u stražnji kotač bicikla koji se uključio u promet s parkirališta na lijevoj strani ceste u smjeru vožnje automobila. Uslijed udara automobila, smrtno je stradao 72-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao biciklom”, priopćili su iz državnog odvjetništva.

Zamjenica općinske državne odvjetnice radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložila je obdukciju, vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja i provođenje daljnjih izvida.