19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kod Koprivnice

Napao ju čopor pasa, pijani susjed na ulici ju udario šakom pa vikao: “Koza, prasica, buš ti znala…!”
N

Na povratku od prijateljice, na putu prema kući napali su me psi, njih tri, četiri te sam vikala da se obranim od njih - prepričala je.

Ne propustite

Jedan je 35-godišnjak iz sela nedaleko Koprivnice kažnjen nepravomoćno s 300 eura jer je narušavao javni red i mir, vrijeđao i udario susjedu.

On je, navodi Sud, u ljeto prošle godine u noćnim satima narušavao javni red i mir. Prvo je vikao i galamio na ulici na susjedu: “Koza, prasica, ku*va, buš ti znala!”, te nakon toga fizički napao. Udario ju je zatvorenom šakom u desnu stranu glave.

– Ona je potom uspjela pobjeći u kuću kod prijatelja, a ovaj nije prestao vikati za njom – piše u presudi te oštećena ističe kako ju je i ranije vrijeđao, a ona ga opominjala.

Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr splet nespretnih okolnostibranila se od pasa
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

– Taj dan išla sam u posjetu susjedi. Na povratku od prijateljice, na putu prema kući napali su me psi, njih tri, četiri te sam vikala da se obranim od njih – prepričala je.

Okrivljeni je izašao van iz kuće, primijetila je da je u alkoholiziranom stanju, bio je dosta pijan, te je počeo galamiti na nju, vrijeđati ju gore navedenim riječima.

– Zatim me udario šakom i to u desnu stranu potiljka glave. Iako sam teško pokretna, počela sam trčati prema kući. On je otišao, a ja sam u suzama pobjegla i nazvala policiju. Ta je osoba već bila neugodna prema meni, krao mi je vino sa svojim bratom – rekla je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×