NAGRADA IVAN TRNSKI

Napisali ste nešto vrijedno objavljivanja i čitanja? Prijavite se na natječaj podravsko-prigorskog ogranka Društva hrvatskih književnika

Natječaj traje do 15. travnja.

11:29h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Podravsko-prigorski ogranak Društva hrvatskih književnika i Općina Novigrad Podravski raspisali su natječaj za nagradu Ivan Trnski 2021. koja se dodjeljuje za najbolji neobjavljeni književni rukopis autora ili autorica do 35 godina starosti s podravskog, križevačko-prigorskog i bjelovarsko-bilogorskog područja.

Nagradu čine objavljivanje rukopisa i plaketa. Dobitnik ili dobitnica bit će proglašen ili proglašena na 11. Danima Ivana Trnskog koji će se održati u svibnju ili lipnju. Knjiga će, pak, biti objavljena, a zatim i predstavljena na istoj manifestaciji sljedeće godine.

– Prijavu i rukopis potrebno je u računalnom ispisu poslati na adresu: Općina Novigrad Podravski, B. Mađera 4/I, 48325 Novigrad Podravski, s naznakom: Za Nagradu Ivan Trnski. Sve to potrebno je poslati i u elektroničkom obliku na e-mail: info@dhkkoprivnica.com.hr U prijavi je potrebno navesti ime i prezime autora/ice, adresu prebivališta, e-mail adresu i broj telefona/mobitela – poručuju organizatori.

Natječaj traje do 15. travnja.