4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
napredak

Nastavlja se projekt Maslačak za sve vrijedan 5,1 miljuna kuna
N

Osim kraćih programa i dalje će se osigurati produljeni rad dječjeg vrtića.

Ne propustite

Grad Đurđevac u partnerstvu s Dječjim vrtićem Maslačak prijavio je projekt Maslačak za sve, a nedavno je stigla potvrda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da je uspješno prošao administrativnu provjeru.

Projektom će se unaprijediti 11 postojećih kraćih programa, a to su engleski i njemački jezik, likovna, informatička, sportska i glazbena igraonica, vjerska i etno-tradicijska grupa, grupa za darovitu djecu, eko program i program potpore roditeljima, te će se uvesti dva nova: program senzorne integracije i integrirani Montessori program.

Osim kraćih programa i dalje će se osigurati produljeni rad dječjeg vrtića.

Ukupna vrijednost projekta je oko 5,1 milijuna kuna, a očekuje se da će se financirati u cijelosti iz Europskog socijalnog fonda, a trajat će 20 mjeseci.

– Želja nam je da se što više djece uključi u kraće programe, jer je razdoblje od tri godine kritično za usvajanje stranih jezika i razvoj kreativnosti čemu se daje poseban naglasak pri provedbi kraćih programa. Sredstva za ovaj projekt osigurana su iz EU fondova tako da je pohađanje kraćih programa besplatno – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×