13.5 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADOVI

Nastavlja se rekonstrukcija raskrižja u Pitomači, poznato dokad će cesta biti zatvorena
N

Promet će se odvijati obilaznim pravcima, kao i dosad.

Ne propustite

Vodstvo općine Pitomača na službenim stranicama objavilo je kako će od jučerašnjeg dana do ponedjeljka 30. studenog do 17 sati biti produženo privremeno zatvaranje državne ceste D2 u Ulici Ljudevita Gaja u Pitomači.

Razlog su radovi na rekonstrukciji raskrižja ulica Ljudevita Gaja, Petra Preradovića i Petra Krešimira IV u Pitomači. Promet će se odvijati kao i dosad – obilaznim pravcima preusmjeravanjem prometa na županijske i lokalne ceste.

Točnije, za smjer Virovitica – Đurđevac na dionicu županijskih cesta, ŽC4002 Pitomača (Vinogradska ulica, Pitomača) – Otrovanec – Velika Črešnjevica te ŽC 2234 Velika Črešnjevica – Grabrovnica – Dinjevac – Kloštar Podravski – Đurđevac i za smjer Đurđevac – Virovitica na dionicu lokalne ceste LC 40003 (Dravska ulica, Pitomača) preko Zadružnog  puta i Berečnog puta na državnu cestu D2.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SUNČEKO

Elegantna brineta u sjajnoj kombinaciji šik balonera u bež boji i martensicama

Ovih dana mnoge su dame iz ormara izvadile omiljeni ženski komad za prijelazno razdoblje - baloner. Baloneri su nepogrešivi,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti