22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STVARANJE POVOLJNOG OKRUŽENJA

S 20 poticajnih mjera nastavljaju poticati poduzetnike, lani isplaćeno 27 tisuća eura bespovratnih sredstava
S

Najkorištenije mjere su i dalje za nabavu i ugradnju novih strojeva i opreme. Pozivam sve poduzetnike da iskoriste ove mjere i unaprijede svoje poslovanje i proizvodnju - rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči

Ne propustite

Grad Đurđevac i u ovoj godini nastavlja s kontinuiranim osiguravanjem sredstava za potpore u razvoju poduzetništva na području Grada Đurđevca.

Program mjera poticanja razvoja poduzetništva sadrži 20 mjera za stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja, djelovanje poduzetnika, razvijanje poduzetničke klime i osiguravanje preduvjeta za razvoj poduzetničkih aktivnosti na području Grada Đurđevca. Potpore male vrijednosti dodjeljuju se iz Proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija.

– Prošle godine je isplaćeno preko 26,5 tisuća eura (200 tisuća kuna) bespovratnih sredstava obrtnicima i poduzetnicima. Ovim mjerama želimo male proizvođače potaknuti na daljnju proizvodnju te vidimo pozitivne trendove u ovoj grani jer svake godine imamo sve više zahtjeva. Najkorištenije mjere su i dalje za nabavu i ugradnju novih strojeva i opreme. Pozivam sve poduzetnike da iskoriste ove mjere i unaprijede svoje poslovanje i proizvodnju – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zahtjevi se zaprimaju sve do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 15. prosinca 2023. godine.

Sve potrebne dokumente možete pronaći na stranici Grada Đurđevca. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×