14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nastavljaju se radovi na izgradnji škole i dvorane u Legradu
N

Ne propustite

U petak, 19. srpnja 2013., pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, znanost i šport Mladen Antolić sa suradnicima obišao je radove II. faze izgradnje škole i športske dvorane Osnovne škole Legrad. Ovom fazom obuhvaćeni su radovi izgradnje novih školskih prostora neto površine 1.630 m2 – visoki “roh bau”.

Nakon obilaska gradilišta, održan je radni sastanak kojem su nazočili predstavnici investitora, izvođača radova i nadzora izgradnje, a na kojem je izraženo zadovoljstvo s napredovanjem radova koji se obavljaju predviđenom dinamikom.

Radove izvodi poduzeće Kulić-invest iz Vinkovaca, vrijednost investicije iznosi 3.697.848,20 kuna, a rok za dovršetak radova ove faze je 30. studenog 2013. godine. Nova škola i športska dvorana trebale bi biti u funkciji do kraja 2014. godine, što će omogućiti jednosmjensku nastavu za 124 učenika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×