vozila neispravni bicikl

Nastradala od neopreznog vozača, ozlijedila se i zaradila prijavu, za pobjeglim “majstorom” se i dalje traga

Dio krivice leži i na unesrećenoj, s obzirom na to da je vozila tehnički neispravan bicikl, bez reflektirajućeg prsluka ili bilo kakvog drugog reflektirajućeg materijala.

08:58h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Nesvakidašnja prometna nesreća s još uvijek nepoznatim jednim sudionikom, dogodila se sinoć u Miholjancu, malom mjestu pored Virja. Naime, tamo je u večernjim satima, točnije, nešto prije 21 sata, nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario u 61-godišnju biciklistkinju.

Da stvar bude zanimljivija, dio krivice leži i na unesrećenoj, s obzirom na to da je vozila tehnički neispravan bicikl, bez reflektirajućeg prsluka ili bilo kakvog drugog reflektirajućeg materijala. Sve to vjerojatno je utjecalo na neopreznog vozača automobila koji ju je “pokupio” i odbacio u kanal pored ceste.

Pritom je 61-godišnja gospođa zadobila lakše tjelesne ozljede, ali i prekršajnu prijavu zbog gore navedenih okolnosti. S druge strane, pravda nije u potpunosti zadovoljena, jer se za vozačem, koji je pobjegao s mjesta nesreće, i dalje traga, baš kao i za njegovim vozilom nepoznate marke.

S obzirom na to, pretpostavlja se da ova nesreća nije imala nijednog svjedoka.

čitam...