4.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
revolucija zdrave hrane

Naučite kako uzgajati hranu i nabavite domaće sjeme
N

Ne propustite

Biovrtlarica Silvija Kolar-Fodor u četvrtak, 3. ožujka, u koprivničkoj knjižnici Fran Galović održat će predavanje na temu Revolucija zdrave hrane nadohvat ruke.

Uz predavanje održat će se i razmjena domaćeg sjemena u sklopu programa knjižnice Zelena knjižnica te u suradnji s Udrugom Kopriva.

Predavanje je posvećeno zdravijim, učinkovitim modelima koji mogu biti rješenje i za klimatske promjene i za ljudsko zdravlje, ali i zdravije društvo općenito. Današnja konvencionalna poljoprivreda, tvrde iz udruge Biovrt, jedan je od najvećih zagađivača, a postoje bolji, zdraviji, učinkoviti modeli koji mogu biti rješenje i za klimatske promjene i za ljudsko zdravlje, ali i zdravije društvo općenito.

Takvim zdravim uzgojem hrane mogu riješiti veliki problemi današnjice. Svi mi možemo učiniti jako puno, pa čak i ako sami ne uzgajamo hranu. Saznajte kako i pridružite se stvaranju boljeg svijeta.

Nakon predavanja održat će se razmjena domaćeg sjemenja pa se pozivaju sudionici predavanja da se pridruže sa svojim sjemenjem koje čuvaju na svojim vrtovima i razmijene ga s posjetiteljima.

Ukoliko nemate sjeme za razmjenu, do sjemenja na spomenutoj razmjeni možete doći i donacijom za sjeme. Razmjena sjemena tradicionalni je način suradnje među seljacima i vrtlarima, očuvanja starih sorti te prilagođavanja različitim vrstama tla i klimatskim uvjetima.

Predavačica Silvija Kolar–Fodor predsjednica je udruge Biovrt – u skladu s prirodom.

Predavanje će se održati u četvrtak i 17.30 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×