15.1 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RAZVIJANJE KREATIVNOSTI I PODUZETNIŠTVA

Naučite kreativno razmišljati i pronađite nove ideje uz program SMARTUP
N

Voditelj svih treninga je Tomislav Buljubašić, autor nekoliko knjiga o kreativnosti i inovacijama koji je uključen u svakodnevni rad s novim idejama (inovacije i poboljšanja).

Ne propustite

Inovacije su postale obavezne u društvu koje svakodnevno traži nove trendove i promjene, a dolaze u svaku organizaciju i omogućuju nove poglede te kreiraju nove mogućnosti, poručuju iz ENTERA Koprivnica. Inovacije također razvijaju nove koncepte dajući inovatorima mogućnost proaktivnosti. Inovacijska kultura u poduzećima donosi rast, nove proizvode i poboljšanja, ali utječe i na lojalnost i zadovoljstvo zaposlenika.

Kako bi to proveli u djelo, osmislili su besplatne SMARTUP programe o kreativnom načinu razmišljanja, alatima i tehnikama za dobivanje novih ideja.

U ovom programu ENTER Koprivnica donosi znanja potrebna za pokretanje inovacija i kreativnosti kroz mnogobrojne uspješne primjere iz različitih sektora u kojima se uči kreativnom načinu razmišljanja, alatima i tehnikama kako naći nove ideje.

Prvi trening iz ponude bazira se na kreativnosti i kako ju ponuditi. Kreativnost čuči u svakome od nas, ali znamo li kako sebe dovesti u stanje u kojem ideje počnu izlaziti iz nas. Kroz primjere poznatih kreativaca i kompanija koje su nastale na idejama bit će prikazana nulta faza inovacijskog procesa – stvaranje ideja te najvažnije i najkorisnije kreativne tehnike s vježbama. Prvi trening kreativnosti održan je danas u Inkubatoru kreativnih industrija u Koprivnici (Trg Žarka Dolinara 18). Za trening kreativnosti možete se prijaviti ovdje.

Drugi trening iz ponude dotiče se inovacija, a uči se o nastanku inovacije i tko su uspješni inovatori, kako su svoje ideje napravili uspješnima te koji su ključni faktori za uspjeh budućih inovacija. Mnoge uspješne organizacije svoj uspjeh temelje upravo na neprestanom oživljavanju portfelja inovacijama, njihovi procesi nisu komplicirani i mogu biti usvojeni i u malim poduzećima. Radionica inovativnosti održat će se 21. travnja s početkom u 16:00 sati online putem (poveznica za spajanje će prijavljenima biti poslana e-mailom). Trening traje 2 i pol sata, a prijaviti se možete ovdje.

Treći trening iz ponude bazira se na izradi kreativnih karti i inovacijskog plana, odnosno objašnjava kako se kroz igru može doći do novih ideja ili do novih saznanja koja će poboljšati već postojeće ideje ili proizvode. Ovaj zanimljivi trening održat će se 12. svibnja s početkom u 1:00 sati u koprivničkom Inkubatoru kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 16). Vrijeme treninga predviđeno je na dva i pol sata, a prijaviti se možete ovdje.

Četvrta mogućnost treninga dotiče se motivacije i poboljšanja, svi imamo nešto što nas gura, ali pitanje je kako najbolje iskoristiti moment motivacije. Ideje ne moraju biti velike i ne moraju donositi preokrete, najčešće se puno može postići i s poboljšanjima u procesima ili malim alatima koji proces čine bržim i učinkovitijim. Trening motivacije i poboljšanja također traje dva i pol sata, a odradit će se online putem (poveznica za spajanje će prijavljenima biti poslana e-mailom), 26. svibnja s početkom u 16:00 sati. Ako želite prisustvovati ovoj radionici, potrebno je izvršiti prijavu na linku.

Inovacijska radionica peta je mogućnost treninga koji nudi ENTER Koprivnica, a ovaj trening održat će se u koprivničkom Inkubatoru kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 18), 2. lipnja s početkom u 11:00 sati. Trening uključuje pripremu i provođenje inovacijske radionice te primjer ocjene ideja, poboljšanja, inovacija i koraka koji slijede nakon radionice. Prijavom na link možete se prijaviti na ovu radionicu.

Posljednji trening iz ponude nosi naziv Interno poduzetništvo, a dotiče se pitanja kako napraviti poduzetničku klimu u poduzeću, kako dobiti podršku unutar kompanije, može li voditelj poduzeća biti nositelj promjena te koji su ključni dionici promjena u poduzeću te kako ih pridobiti. Mjesto održavanja ove radionice je koprivnički Inkubator kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 18), 9. lipnja s početkom u 11:00 sati. Ako želite isprobati ovaj dvoipolsatni trening, prijavite se na poveznici.

Voditelj svih treninga je Tomislav Buljubašić, autor nekoliko knjiga o kreativnosti i inovacijama koji je uključen u svakodnevni rad s novim idejama (inovacije i poboljšanja). Buljubašić je održao više od 70 inovacijskih radionica u zadnjih pet godina koje su pomogle u stvaranju mnogih zanimljivih noviteta.

Svi treninzi su besplatni, a polaznici nisu obvezni prisustvovati na svim treninzima. Prijaviti se možete zasebno na jedan trening, više njih ili na sve, zavisno o preferencijama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4 NL BJ-KC-VT

Mladost i Podravac u derbiju susjeda na tablici, Molve traže oporavak nakon “šestice” protiv jakih Cvetkovčana

U 20. kolu 4. nogometne lige čekaju nas dva županijska derbija. Prvi se igra u subotu u Molvama protiv Mladosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×