Provod za sve

Ne propustite ludu zabavu na Cerinama, stižu nam Zimske bazezancije

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

12:52h
0
Foto: Komunalac

Gradski bazeni Cerine organiziraju već poznate Zimske bazezancije za djecu od 6 do 15 godina, za plivače i poluplivače.

Bazezancije se održavaju od 2. siječnja do 4. siječnja, od 10 do 13 sati. Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta, Podravke i Wibita, dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imati će priliku dokazati se u različitim igrama te, što je najvažnije, djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka na zimskim bazezancijama brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje bazena Cerine.

Pozivamo sve klince i klinceze na Zimske bazezancije, prijave traju do 31.12.2019., na recepciji bazena ili na broj telefona 048/240-570.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

Foto: Komunalac
Foto: Komunalac
Foto: Komunalac

čitam...
Loading...