26.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zoran Milanović (SDP) u Koprivnici

Ne uspoređujte mene i Karamarka, nego Lalovca i Šukera, Ostojića i Brkića
N

Ne propustite

Na pitanje novinara, zašto premijer u srijedu nije došao na proslavu Dana grada Koprivnice, Milanović je pitao: ‘Tko? A govorite meni u trećem licu? Pa zato što sam danas ovdje, vrlo jednostavno. Pa nisam ni u Splitu bio.’ – odgovorio je, u svom stilu, Milanović.

Premijer Zoran Milanović (SDP), zadnji dan predizborne kampanje, prije dana izborne šutnje, posjetio je Koprivnicu.

U pratnji mu je i bio Ministar financija Boris Lalovac (SDP) te Igor Dragovan, glavni tajnik stranke, a dočekali su ih gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak (SDP) s dogradonačelnicima Mišelom Jakšićem (SDP) i Melitom Samoborec (HNS), koja je na listi koalicije Hrvatska raste u našoj izbornoj jedinici. Prisutan je bio i Dražen Pros (SDP), također na listi te Maja Hleb, direktorica koprivničkog Komunalca.

Ispred tržnice Milanovića su dočekali članovi strake, simpatizeri i građani, a nakon što su se pozdravili s prisutnima, održali su kratke govore.

Boris Lalovac pozvao je građane da izađu na izbore.

– U nedjelju su izbori, vrlo važan dan, koji će odrediti kuda ide Hrvatska, nastavlja li rasti, nastavlja li putem Europe ili će se vratiti na staro – rekao je on.

Napomenuo je da su u tri i pol godine preokrenuli ekonomiju iz temelja.

– Ekonomija koja se temeljila na špekulacijama i uvozu, danas se temelji na izvozu, industriji i zdravim ekonomskim temeljima. Gospodarski rast će u ovom kvartalu doseći dva posto, a vjerujemo da će u sljedećoj godini biti puno veći i da će se sva pozitivna energija preliti na životni standard hrvatskih građana – kazao je Lalovac te zaključio da su brojnim lobijima koji su lobirali za banke, pokazali da vode mudru politiku i da su uvijek na strani građana.

Zoran Milanović, građane je pozdravio s Dober Den.

– Zašto tržnica? Da budemo među ljudima, ne skrivamo se u krtičnjacima i dvoranama, to je iza nas – započeo je svoj govor te poručio svima koji su mislili dati svoj glas nekoj drugoj opciji lijevog centra, neka razmisle da ne ode Karamarku i Vasi.

Moja uloga se uloga prenaglašava, jer državu vodim sa suradnicima, a u ovom trenutku je važno da stavimo glave skupa i da se suprotstavimo prijetnji – rekao je Milanović.

Dodao je neka ga ne uspoređuju s Tomislavom Karamarkom, predsjednikom HDZ-a.

– Usporedite Ranka Ostojića s Vasom Brkićem, Lalovca s Ivanom Šukerom, usporedite duž cijele skale, Kalmetu i Sinišu Hajdaša, usporedite ljude na njihovim listama koji su optuženi za najteži kriminal i nemoral – istaknuo je Milanović.

Još je jednom naglasio da Hrvatska raste, da raste svaki element gospodarstva, zaposlenost te da polako i sigurno Hrvatska postaje ljepotica kakvu želimo.

– Što su nam ostavili je sramota. Tomislav Karamarko je najlošiji kandidat za premijera u najnovijoj europskoj povijesti. Zaslužujemo još jedan mandat jer smo bili dobra vlada, jer smo pošteno vodili zemlju, jer se rezultati na kraju vide – rekao je Milanović.

Zavšio je riječima kako ovdje nema rivijere i lakog novca.

– Glavno obilježje ovog kraja je rad, skromnost i vjera u vlastite potencijale, jer ništa ne pada s neba – zaključio je on.

Na pitanje novinara, zašto premijer u srijedu nije došao na proslavu Dana grada Koprivnice, Milanović je pitao: ‘Tko? A govorite meni u trećem licu? Pa zato što sam danas ovdje, vrlo jednostavno. Pa nisam ni u Splitu bio.’ – odgovorio je, u svom stilu, Milanović.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

KAMPANJA PRI KRAJU Pogledajte što od izbora očekuju kandidati iz Podravine i Prigorja

Danas je zadnji dan izborne kampanje, sutra je već izborna šutnja. Kandidati rezimiraju učinjeno te pozivaju birače da izađu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×