19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
team koogla

Neda Ukraden sprema veliki koncert u Đurđevcu, dolazi u Kooglu, a mi imamo karte za vas!
N

Portal ePodravina za vas je pripremio 2x2 ulaznice za ovaj veliki koncert! Igrajte se s nama na našim Facebook stranicama, treba nešto 'lajkati', podijeliti i komentirati! 

Ne propustite

Neda Ukraden dolazi u Đurđevac! Ova velika zvijezda nastupit će u Hotelu Picok, točnije na parkingu iza hotela, na otvorenom, a sve to organizira Team Koogla koji upravlja noćnim klubom Koogla koji je u sklopu hotela.

Koncert će se održati 26. rujna (subota), a počinje u 22 sata. Cijeli događaj kreće već u 19 sati kad će vas zabavljati poznati Premier Band.

Karte u pretprodaji možete nabaviti i rezervirati svaki dan osim nedjelje od 9 do 21 sat na recepciji Wellness centra Venera koji je u sklopu Hotela Picok. Prodaja karata kreće 18. rujna. Cijena karte je 50 kuna.

Portal ePodravina za vas je pripremio 2×2 ulaznice za ovaj veliki koncert! Igrajte se s nama na našim Facebook stranicama, treba nešto ‘lajkati’, podijeliti i komentirati! 

Naglasimo kako organizatori poručuju da će pripremiti sve uvjete za pridržavanje epidemioloških mjera, a isto to mole i od posjetitelja. Budimo odgovorni, držimo razmak!

Isto tako, više informacija možete dobiti na brojeve mobitela 0992927107 i 098545787 porukama u WhatsApp, messenger ili Viber.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virje

Mame i sovice održale posljednju grupu podrške dojenju prije ljetne stanke, učile o zdravom motoričkom razvoju

Posljednji susret prije ljetne pauze imale su mame i sovice, grupa za podršku dojenju u Virju. Kako je istaknula Ivanka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×