team koogla

Neda Ukraden sprema veliki koncert u Đurđevcu, dolazi u Kooglu, a mi imamo karte za vas!

Portal ePodravina za vas je pripremio 2x2 ulaznice za ovaj veliki koncert! Igrajte se s nama na našim Facebook stranicama, treba nešto 'lajkati', podijeliti i komentirati! 

16:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Neda Ukraden dolazi u Đurđevac! Ova velika zvijezda nastupit će u Hotelu Picok, točnije na parkingu iza hotela, na otvorenom, a sve to organizira Team Koogla koji upravlja noćnim klubom Koogla koji je u sklopu hotela.

Koncert će se održati 26. rujna (subota), a počinje u 22 sata. Cijeli događaj kreće već u 19 sati kad će vas zabavljati poznati Premier Band.

Karte u pretprodaji možete nabaviti i rezervirati svaki dan osim nedjelje od 9 do 21 sat na recepciji Wellness centra Venera koji je u sklopu Hotela Picok. Prodaja karata kreće 18. rujna. Cijena karte je 50 kuna.

Portal ePodravina za vas je pripremio 2×2 ulaznice za ovaj veliki koncert! Igrajte se s nama na našim Facebook stranicama, treba nešto ‘lajkati’, podijeliti i komentirati! 

Naglasimo kako organizatori poručuju da će pripremiti sve uvjete za pridržavanje epidemioloških mjera, a isto to mole i od posjetitelja. Budimo odgovorni, držimo razmak!

Isto tako, više informacija možete dobiti na brojeve mobitela 0992927107 i 098545787 porukama u WhatsApp, messenger ili Viber.

čitam...