U POREČ

Neporažene kadetkinje Podravke putuju na završnicu Prvenstva Hrvatske, Zečević: Ova generacija djevojaka je neprikosnovena

Svjesna sam da nas u Poreču očekuju vrlo kvalitetni protivnici s dodatnim motivom prema aktualnom prvaku, ali jednako tako vjerujem u svoje djevojke, njihovo rukometno znanje, motiv i želju. Uz uvjet da svaku utakmicu odigramo najbolje što znamo i možemo, plasman u polufinale je minimum s kojim bih kao trener bila zadovoljna, rekla je trenerica.

14:18h
0
Foto: rk-podravka.hr

Kadetkinje Rukometnog kluba Podravka Vegeta u srijedu, 5. svibnja, putuju u Poreč, gdje će se se odigrati završnica Prvenstva Hrvatske za godišta 2004./2005.

Plasman su zaslužile na temelju dobrih igara koje su pružale u ovoj sezoni i ostvarile maksimalan učinak u 1.HRL U16 Sjever, u kojoj drže prvo mjesto. Riječ je o smotri na kojoj će se moći vidjeti ponajbolje od hrvatskih ženskih rukometnih ekipa u kadetskoj kategoriji.

Trenerica kadetkinja Đurđica Zečević zadovoljna je dosadašnjim izdanjima svojih igračica u tekućoj sezoni.

– Ova generacija djevojaka, godišta 2004./05., i ove je godine gotovo neprikosnovena u 1.HKL Sjever. To je ujedno i kvalifikacijsko natjecanje za Završnicu PH. Prvaci smo Regije sa stopostotnim učinkom, u svih devet odigranih utakmica izašle smo kao pobjednici s gol razlikom od +129 golova (311:182). Uz to natječemo se i u 2.HRL gdje tri kola prije kraja držimo drugo mjesto s velikim izgledom da tako i ostane. Ti rezultati pokazuju da se radi o vrlo kvalitetnoj generaciji, nadasve motiviranih, discipliniranih i pristojnih djevojaka s kojima je ugodno raditi – rekla je Zečević.

Najavila je i završnicu Prvenstva.

– Svjesna sam da nas u Poreču očekuju vrlo kvalitetni protivnici s dodatnim motivom prema aktualnom prvaku, ali jednako tako vjerujem u svoje djevojke, njihovo rukometno znanje, motiv i želju. Uz uvjet da svaku utakmicu odigramo najbolje što znamo i možemo, plasman u polufinale je minimum s kojim bih kao trener bila zadovoljna. Na kraju moram zahvaliti svima u klubu što su nam i ovoga puta pomogli u organizaciji puta i samoj pripremi za odlazak na završnicu – zaključila je trenerica.