sretan kraj priče

Nestala djevojčica (16) s bjelovarskog područja nakon pet dana potrage pronađena kod Đurđevca

U nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen je obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju

18:15h
0
Ilustracja // Foto: PU Koprivničko-križevačka

Za razliku od one za Matejem, kojemu se u Beogradu izgubio svaki trag, potraga za 16-godišnjakinjom s bjelovarskog područja jučer je sretno okončana.

Trajala je punih pet dana, jer je maloljetnica iz obiteljskog doma u Prgomelju, pokraj Bjelovara, nestala 2. siječnja, a pronađena je 7. siječnja, i to u našoj županiji, na đurđevačkom području.

– Policija je odmah započela s poduzimanjem intenzivnih mjera traganja u koje su bili uključeni policijski službenici triju policijskih uprava: Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske uprave koprivničko-križevačke i Policijske uprave virovitičko-podravske – navode bjelovarski policajci.

Maloljetnica je pronađena u petak oko 16 sati na đurđevačkom području.

– Policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju – poručili su iz policije.

Razloge svojeg odlaska vjerojatno je morala obrazložiti i zabrinutim roditeljima, no u konačnici, najvažnije je to da ova priča ima sretan završetak.