Nestali.hr // U Križevcima nestala 17-godišnja Ivana Čitarović, policija moli građane za pomoć

10:00h
0
Ivana Čitarović nestala je s križevačke adrese // Nestali.hr

Ivana Čitarović je rođena 23. ožujka 1998. godine. Visoka je 165 centimetara, a u trenutku nestanka imala je na sebi bijelo-rozu majicu kratkih rukava, crne traper hlače i crne “starke”. Oči su joj svijetloplave boje, te ima kestenjastu, ravnu kosu. Srednje je tjelesne građe.

Nacionalna evidencija nestalih osoba danas je objavila da, među ostalim, tragaju i za Ivanom Čitarović, koja ima prijavljeno boravište u Križevcima.

Ivana je rođena 23. ožujka 1998. godine u Zagrebu, a prebivalište ima u Vrbovcu, Poljana 167. Visoka je 165 centimetara, a u trenutku nestanka imala je na sebi bijelo-rozu majicu kratkih rukava, crne traper hlače i crne “starke”. Oči su joj svijetloplave boje, te ima kestenjastu, ravnu kosu. Srednje je tjelesne građe, a broj stopla joj je 40.

Nestala je u srijedu, 13. ožujka, s križevačke adrese na kojoj je boravila u Ulici Franje Račkog 38. Policija intenzivno traga za nestalom maloljetnom djevojkom i moli građane da svaku informaciju koja im može pomoći u potrazi za njom dojave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju. Svoja saznanja možete dojaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

čitam...
Loading...