4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Neuređena parkirna mjesta u centru Koprivnice
N

Ne propustite

Prenoseći glas javnosti, gradski vijećnici su na posljednjoj sjednici gradskog parlamenta ponovo ukazali izvršnoj vlasti na neke od problema na koje u svakodnevnom životu nailaze građani Koprivnice.

„Konkretno, mogu reći Đure Estera, Svilarska, dio Florijanskog trga i dio Generalićeve koji je u katastrofalnom stanju kad prva kiša padne. Da li ima kakve mogućnosti Grad kao potpisnik tog koncesijskog ugovora utjecati da oni urede ta naša parkirališta – ukazao je na muke po parkiranju i na Koprivnica parking HSLS-ov Stjepan Lončar.

Gradonačelnica Vesna Želježnjak mu je odgovorila:
– Naravno da ćemo u narednom periodu vidjeti što možemo napraviti s detaljima ugovora i koliko možemo utjecati na koncesionara koji vodi naša parkirališta u gradu – odgovorila je Vesna Želježnjak, obnašateljica dužnosti gradonačelnika.

Kako doznajemo, Koprivnica parking prema ugovoru o koncesiji ima obvezu održavanja, postavljanja signalizacije i čišćenja snijega s parkirališta, dok je asfaltiranje obveza grada. Označena parkirna mjesta na lokacijama koje je spomenuo vijećnik Lončar nisu asfaltirana jer to nije trajno rješenje. Naime, na Florijanskom trgu je u planu izgradnja zgrade, a za Esterovu će biti naručeni projekti uređenja pa će se budućnost tih parkirališnih mjesta tek utvrditi. 

Tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×