tenis

Nika Janković i Zoja Petrović prve na turniru u Đurđevcu

Na turniru je nastupilo 20-ak natjecatelja iz naše regije

14:12h
0
Foto: Đurđevac.hr

Na teniskim terenima Športsko-rekreacijskog centra “Vlado Lešćan Duspe” u Đurđevcu, proteklog je vikenda u organizaciji Teniskog kluba Đurđevac odigran regionalni teniski turnir Otvorenog prvenstva za dječake i djevojčice u kategorijama od 12 i 14 godina.

Na turniru je nastupilo 20-ak natjecatelja iz naše regije, od kojih su većina domaći igrači. U kategoriji do 12 godina pobjedu je odnijela Zoja Petrović, članica TK Koprivnica, dok se članica TK Đurđevac, Nika Rončević plasirana na treće mjesto, a Leonarda Željenjak na četvrto.

U skupini dječaka prvo mjesto je osvojio Franko Špehar iz TK Sirela koji je u finalu porazio Adama Markovicu iz TK Đurđevac, a u polufinalu su također zaustavljeni igrači đurđevačkog kluba, Petar Ivančić i Mateo Markov.

U kategoriji od 14 godina prvo mjesto je zasluženo osvojila mlada tenisačica TK Đurđevac, Nika Janković, dok je Hana Šokec osvojila treće mjesto. Kod dječaka, pobjedu je odnio Ivan Jerbić, a od đurđevačkih tenisača u polufinalu su zaigrali Filip Tomrlin i Dominik Mehkek, dok su na turniru još nastupali Mateo i Karlo Litvić te Patrik Patačko.