25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nikad viđeno izdanje // Nogometaši Slavena Belupa turistički razgledavali Koprivnicu s pivom u ruci
N

Ne propustite

Mateas Delić, Mario Gregurina i Vedran Purić nadahnuti su bili najnovijim TV spotom za pivo Pan u kojemu glavni protagonisti Ivan Ožegović i Jernej Čampelja na čelu s Janom Kerekešem također postaju turisti u vlastitom gradu.

Mladi Slavenovi nogometaši u parku // Domagoj KunićU koprivničkom središtu ovih dana moglo se vidjeti nogometaše Slavena Belupa Mateasa Delića, Marija Gregurinu i Vedrana Purića u potpuno drugačijem izdanju. U majicama koprivničkog prvoligaša i s pivom u ruci šetali su gradom i glumili turiste.

Njihovi sugrađani isprva nisu pojma imali o čemu se radi, ali poslije im je postalo jasno – mladi igrači Slavena nadahnuti su bili najnovijim TV spotom za pivo Pan u kojemu glavni protagonisti Ivan Ožegović i Jernej Čampelja na čelu s Janom Kerekešem također postaju turisti u vlastitom gradu.

Pan pivo ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe velikom nagradnom natječaju za najturista sezone. O svemu više na njihovoj Facebook stranici.

https://www.facebook.com/Panpivo

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super druženje

FOTO I VIDEO / Veselo u Legradu za Dan općine, predstavile se udruge i projekt europske Amazone

Nastavlja se slavlje u povodu Dana općine Legrad. Danas su se u Parku Presvetog Trojstva predstavili članovi i članice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×