26.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nino Hat predsjednik koprivničkog odbora Hrvatske konzervativne stranke
N

Ne propustite

U Koprivnici je 17. veljače 2015. održan utemeljiteljski zbor Gradskog odbora Hrvatske konzervativne stranke za grad Koprivnicu. Za predsjednika je jednoglasno izabran Nino Hat, po struci upravni pravnik. Dvoje dopresjednika bit će Martina Šteingel, studentica prava, te Stanko Rajić. Dužnost tajnice obnašat će Andreja Forlugaš.

Zboru je nazočio i predsjednik HKS-a Mihovil Stanišić. On je u pozdravnom govoru naglasio kako se politika može voditi pošteno te da će strategija stranke biti usmjerena ka samostalnom izlasku na izbore. Posebno je naglasio važnost uključivanja mladih osoba u život zajednice, kao i brigu za razvoj OPG-ova i malog poduzetništva, što smatra osnovom svakog gospodarstva. Uz želje za uspjehom u daljnjem radu ogranka, čestitao je novoizabranim dužnosnicima.

Novoizabrani predsjednik Nino Hat obratio se okupljenima riječima kako je važno posebnu pozornost posvetiti temi odlaska mladih iz Koprivnice, u kojoj ima sve manje radnih mjesta te ih sustavno informirati o društvenim zbivanjima i poticati na aktivnost u lokalnoj zajednici. Programskim smjernicama uredit će se pitanja zaštite okoliša i održivog razvoja, uz očuvanje kulturne baštine i tradicije.

Foto: HKSU Koprivnici, vjeruje Hat, je potrebno unaprijediti turističku ponudu i povezati je s lokalnim OPG-ovima. Što se tiče strategije povlačenja financijskih sredstava iz europskih fondova, naglasio je kako valja bolje organizirati informiranje interesnih subjekata i pružiti stručan savjet kroz cijeli tijek postupka.

Vizija Hrvatske konzervativne stranke se temelji na pravaštvu i modernom konzervatizmu. U Koprivnici je istaknuta puna podrška vrhu stranke, kao i europarlamentarki Ruži Tomašić u ostvarivanju zajedničkog cilja, boljitka svih građana Lijepe naše.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kapitalan projekt

Zavodu za hitnu u Koprivnici novo parkiralište za 255.800 eura, dr. Devčić: Možda već treba razmišljati i o preseljenju Zavoda

Ugovor o nabavi za gradnju novog parkirališta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije vrijedan 255.800 eura potpisali su danas...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×