19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DEMOGRAFIJA

Ništa od demografskog plusa na đurđevačkom području, krštena 71 beba, umrlo 95 osoba
N

Grad je, pak, lani isplatio 52 rodiljne naknade po 200 eura, što je znatno manje u odnosu na pretprošlu godinu kad ih je isplaćeno 74. Očito je lani bilo dosta roditelja koji nisu iskoristili pravo na potporu za prinovu iz gradskog proračuna

Ne propustite

Prema podacima đurđevačkog župnog ureda na području Župe svetog Jurja koja, uz Đurđevac, obuhvaća prigradska naselja Mičetinac, Severovci i Grkine u prošloj je godini kršteno 65 beba, a umrla je 81 osoba.

Stanje s demografskom slikom ponovno je lošije u odnosu na pretprošlu godinu kad je bilo 68 krštenja. Preklani je umrlo 80 osoba.

Na području budrovačke Župe Uznesenja blažene Djevice Marije koja, uz Budrovac, obuhvaća i prigradska naselja Čepelovac i Sirovu Katalenu lani je kršteno šest beba, a umrlo je 14 osoba. U pretprošloj godini bilo je također šest krštenja, a umrlo je 26 osoba.

Grad je, pak, lani isplatio 52 rodiljne naknade po 200 eura, što je znatno manje u odnosu na pretprošlu godinu kad ih je isplaćeno 74. Očito je lani bilo dosta roditelja koji nisu iskoristili pravo na potporu za prinovu iz gradskog proračuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×