sedam pozitivnih

Ništa od Istre i Arena kupa, korona poremetila planove slavenašima

Nastavljamo s planom i programom koji smo imali, samo u Koprivnici, poručio je Zekić

14:21h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Korona remeti planove svima pa tako i sportašima. Ovaj put nogometašima Slavena Belupa, koji su od ponedjeljka pa sve do 22. siječnja trebali boraviti na pripremama u Medulinu. Tamo su trebali igrati na Arena kupu i odraditi ključni dio priprema, no od svega toga neće biti ništa.

Naime, sveprisutni virus pokosio je sedam igrača, odnosno članova stručnog stožera, i put je otkazan. Iz kluba su se oglasili na službenim stranicama.

– Situacija je takva kakva je i morali smo se prilagoditi istoj. Reagirali smo u skladu s preporukom naših doktorica u Gradskoj bolnici kojima se ovim putem zahvaljujem na susretljivosti. Nastavljamo s planom i programom koji smo imali, samo u Koprivnici, kako bismo što spremniji dočekali start prvenstva i utakmicu s Osijekom – rekao je trener Zoran Zekić.

Slavenaši su u Istri trebali odigrati utakmice protiv Opatije, crnogorske Istre, Lokomotive i još jednog kluba iz druge skupine, a sve u sklopu Arena kupa, no sad je sve to palo u vodu. Nema im druge nego potražiti nove partnere sa sparing. Što se tiče treninga, nastavljaju ih od ponedjeljka u Koprivnici, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.