novi odlazak

Njemački napadač napustio Koprivnicu: Lani je bio ponajbolji igrač, a sad je otišao u trećeligaša iz Münchena

U aktualnoj sezoni Knöll nije ni dobio pravu priliku, startao je tek protiv Šibenika i to su mu praktički bile jedine minute.

15:04h
0
Slaven Belupo - Lokomotiva // Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nakon što su u petak ostali bez očekivana tri boda, a odmah nakon toga i trenera Deana Klafurića, koji je dobio nogu, Farmaceuti su danas ostali i bez pouzdanog napadača.

Törles Knöll napustio je podravsku metropolu i uputio se prema njemačkom trećeligašu Türkgücü Münchenu, klubu koji je u vlasništvu turskih Nijemaca, što se po imenu može i zaključiti.

U aktualnoj sezoni Knöll nije ni dobio pravu priliku, startao je tek protiv Šibenika i to su mu praktički bile jedine minute. No, lani je, pod vodstvom Stipića, koji ga je i doveo u klub, bio starter i možda čak i najopasniji napadač Slavena.

Često je ulazio u prilike, ali često je i promašivao tako da se lani zaustavio na brojci od sedam pogodaka u prvenstvu, a dva je dodao i u kupu. Prema pisanju službene stranice kluba, Knöll je prodan u Njemačku, no iznos odštete nije naveden.

– Proveo sam u Koprivnici lijepih godinu dana. Bilo je i uspona i padova, a u sjećanju će mi ostati samo sretni trenuci. Hvala svima u klubu na odnosu prema meni. Ostajem veliki navijač Slaven Belupa i želim sreću svom klubu – rekao je na odlasku.

Tako je Slaven ostao na tri napadača. Vremešnom Krstanoviću, Monjcu, koji je došao iz Orijenta i Hadžiću, koji još nije ni dobio pravu priliku.

Što se tiče novog trenera, razna imena spominju se u kuloarima, ali službeno još nijedno nije potvrđeno.