14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REKONSTRUKCIJA

NK Bratstvo dobiva nove svlačionice, bit će spremne do početka drugog dijela nogometne sezone
N

Izvođač radova je poduzeće Armadom iz Virovitice, a ukupna vrijednost iznosi 49.169,65 eura s PDV-om

Ne propustite

Iz Općine Koprivnički Ivanec javljaju kako su ovih dana počeli radovi na rekonstrukciji sportskih svlačionica u naselju Kunovec, kod nogometnog igrališta NK Bratstva.

Dok svi nestrpljivo čekaju završetak radova, spomenimo kako isti obuhvaćaju pripremne, betonske, zidarske, bravarske, stolarske i ličilačke radove, radove na hidrotehničkim instalacijama, radove na elektroinstalacijama, te radove na grijanju.

– Osnovna svrha izvođenja radova je pripremiti i osposobiti objekt za natjecanje u višem rangu, a krajnji rok za dovršetak radova je prije početka drugog dijela nogometne sezone u ožujku ove godine – poručili su iz Općine.

Izvođač radova je poduzeće Armadom iz Virovitice, a ukupna vrijednost iznosi 49.169,65 eura s PDV-om.

Stručni nadzor nad izvođenjem radova obavlja poduzeće Petgrad iz Koprivnice, a ukupna vrijednost obavljanja nadzora iznosi 1.327,23 eura s PDV-om.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zapovjednik atj lučko

FOTO General Butorac je prije 32 godine bio u krvavoj akciji na Plitvicama, a danas vrijeme provodi u Molvama i bavi se poljoprivredom: U...

Na današnji dan prije 32 godine poginuo je Josip Jović, tadašnji 22-godišnjak i prva žrtva Domovinskog rata. Bio je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti