19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUFINANCIRANJE SPORTSKIH PROGRAMA

NK Pitomača dobila novac ministarstva za projekt Škole nogometa
N

Ovim programom omogućit će se što većem broju djece i mladih, ponajprije s područja općine Pitomače, bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću, više puta tjedno, stoji u objavi na općinskim stranicama.

Ne propustite

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac donijela je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini u sklopu raspisanog Natječaja za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini.

Nogometni klub Pitomača prijavio je program za Školu nogometa NK Pitomača, za čiju su provedbu dobili 119.633,00 kune. Projekt će uključivati nabavu potrebne sportske opreme za Školu nogometa i  provedbu planiranih aktivnosti.

– Ovim programom omogućit će se što većem broju djece i mladih, ponajprije s područja općine Pitomače, bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću, više puta tjedno, koja će pridonijeti očuvanju i unaprjeđenju psihofizičkih sposobnosti i zdravlja kroz stvaranje uvjeta za bavljenje sportom – stoji u objavi na stranicama Općine Pitomača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×