TREĆA HNL SJEVER

Nogometaši Radnik-Križevaca tjedan dana provest će na Pagu, plan je raditi na taktici i finesama prije nastavka prvenstva

Glede uvjeta, odsjest će u križevačkom odmaralištu i trenirati na igralištu NK Paga.

19:00h
0
Foto: NK Radnik-Križevci Facebook

Nogometaši križevačkog Radnika sredinom siječnja krenuli su s pripremama za proljetni dio Treće HNL Sjever. Iza njih je gotovo mjesec dana treninga te pobjede iz utakmica s Tomislav-Radnikom (7-0), Tehnika-Koprivnicom (0-1) i Prigorjem iz Žerjavinca (4-0), zatim neriješeni rezultat protiv druge momčadi Slaven Belupa (3-3) te poraz od Vrbovca (3-0).

– Sve što smo isplanirali, dosad smo u dobrom dijelu odradili. Reakcije ekipe su odlične, većina igrača dolazi na treninge. Koncentrirani smo na rad, jako sam zadovoljan – tvrdi trener Siniša Buđa.

Nk Panonija - Nk Tomislav
Siniša Buđa // Foto: Ivan Brkić

Prema najavama, red je došao na odlazak na Pag, gdje će od 15. do 23. veljače nastaviti s pripremama. Kako nam je trener rekao, 90 posto igrača ići će na drugi kraj zemlje. Plan je odigrati tri utakmice – dvije s Novaljom i jednu s Pagom – te raditi na taktici i finesama.

– Uprava je uspjela organizirati odlazak kako bismo radili, družili se i uklopili kao ekipa. Bit ćemo kompletni, želimo odraditi desetak kvalitetnih treninga – kazao je Buđa.

Glede uvjeta, odsjest će u križevačkom odmaralištu i trenirati na igralištu spomenutog NK Paga. Pritom se, naravno, nadaju povoljnim vremenskim uvjetima, što nitko ne može osigurati.

čitam...
Loading...