32.4 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nogometni kamp gradit će se na Cerinama, prvi radovi već ove godine?
N

Ne propustite

Stvaraju se ozbiljni uvjeti za osnivanje nogometnog kampa u Koprivnici, koji će biti smješten u sportsko-rekreacijskoj zoni na Cerinama, no za projekt treba prikupiti još dosta novaca.

Gradonačelnik Zvonimir Mršić kaže da stručnjaci trenutno ucrtavaju kamp na konkretnu poziciju na toj lokaciji, te se izrađuju promotivni materijali odnosno prospekti za privlačenje potencijalnih ulagača, kako privatnih, tako i različitih fondova, a očekuje se i financijska potpora Hrvatskog nogometnog saveza i UEFA-e.

– Neka sredstva grad ima u resursima, a to je zemljište, dok dio radova možemo mi vlastitim snagama obaviti. Nešto novaca ima NK Slaven Belupo, ali to sve skupa nije dosta da bi kamp bio sagrađen u planiranom opsegu, a to je oko šest igrališta s pratećom infrastrukturom. Za to treba dosta novaca, objasnio je Mršić. Ipak, nada se da će izgradnja prvih nogometnih terena, jednog ili dva, početi do kraja ove godine odnosno da će se još tijekom 2011. započeti s fizičkom realizacijom kampa.

A Uprava Slaven Belupa je formirala tim za zasnivanje koprivničkog nogometnog kampa.

– Mislimo da je takav projekt ne samo Koprivnici i našoj županiji, nego i cijeloj Hrvatskoj više nego potreban, rekao je predsjednik kluba Stanislav Biondić.

Osim nogometnog kampa, u sportsko-rekreativnoj zoni na Cerinama predviđeni su još brojni sadržaji, no gradska vlast bi prije svega željela da tamo iznikne hotel. Takav objekt je preduvjet svega ostaloga u toj zoni, stoga se poduzimaju brojne aktivnosti kako bi se motiviralo potencijalne ulagače, zaključio je Mršić.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nogometni transferi

Zahuktava se sezona transfera, u Močile stigli “sin vjetra” i veznjak s talijanskim iskustvom, Drnje i Đelekovec pojačavaju redove

Županijske nogometne lige nedavno su završile, no klubovi su daleko od mirovanja. Polako se zahuktava sezona transfera. Tako su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×