23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZELENA ČISTKA

Nova akcija čišćenja divljih odlagališta otpada u Koprivnici, uključite se
N

Uz Grad, sudionici akcije bit će GKP Komunalac, Udruga Kopriva, Udruga Lipa i Hrvatske šume.

Ne propustite

Povodom Dana planeta Zemlje Grad Koprivnica i ove se godine priključuje akciji Zelena čistka. Cilj građanske inicijative, osim čišćenja divljih odlagališta otpada, jest osvijestiti građane o važnosti odgovornog gospodarenja otpadom.

Zelena čistka u Koprivnici će se ove godine provesti u subotu 24. travnja, s početkom u 9 sati. Okupljanje je, pak, na rasporedu u 8.30 sati na Sajmištu, kod Oružane. Za čišćenje su ove godine odabrane tri lokacije, odnosno područja mjesnih odbora Starigrad (Mlinarska ulica), Draganovec (Petrov dol) i Ledinska (šuma Šalovica). Uz Grad, sudionici akcije bit će GKP Komunalac, Udruga Kopriva, Udruga Lipa i Hrvatske šume.

– Grad Koprivnica za potrebu provedbe čistke svim sudionicima osigurat će zaštitne rukavice i vreće za prikupljanje otpada. Prijave za sudjelovanje na email: ivana.ledinski.cvetkovic@koprivnica.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predivno

PRIRODNI FENOMEN Na nebu iznad Podravine zanimljiva pojava, evo o čemu se radi

Na nebu iznad Podravine mnogi su primijetili zanimljivu pojavu - cirkumhorizontski luk. Riječ je o pojavi iz obitelji halo, kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×