20.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nova humanitarna akcija Šegrtskog srca, prikupljeno 3000 kuna
N

Ne propustite

Humanitarna udruga „Šegrtsko srce” Obrtničke škole Koprivnica organizirala je humanitarnu akciju u povodu Halloweena. Preporučenim donacijama za prigodne kolačiće, koje su spravili majstori kuhari te učenici kuhari, pekari i slastičari Škole, prikupilo se tri tisuće kuna.

Humanitarna udruga „Šegrtsko srce” započela je sa svojim radom u veljači 2014. godine, a osnovali su je profesori i djelatnici Obrtničke škole Koprivnica ponukani željom da pomognu svojim učenicima slabijeg imovinskog stanja, kojih je sve više.

Osim svih profesora i djelatnika Obrtničke škole Koprivnica, koji učenicima pomažu mjesečnim uplatama, godišnjim su se članarinama u njezin rad uključili i učenici boljeg imovinskog stanja. Rad Udruge redovito pomažu i koprivnički obrtnici, a novac su joj donirali i koprivnički oporbeni gradski vijećnici.

Do sada je Udruga učenicima slabijeg imovinskog stanja olakšala školovanje sljedećim: kupnjom kompleta udžbenika za 20-ak učenika, podmirivanjem troškova cjelogodišnje prehrane za petero učenika, sanitarnih pregleda za desetak učenika ugostiteljskih zanimanja, godišnjih prijevoznih karata do škole za desetak učenika, radne odjeće za šestero učenika, tenisica te zimske odjeće i obuće za petnaestak učenika, nekoliko stručnih izleta i maturalnih večeri.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×